Koning Winter

Groep(en)


Accu
De meeste problemen onstaan door een te zwakke- of oude accu. Bij normale temperatuur merkt u niet dat de accu zwak is. Daalt de temperatuur naar rond -8 graden, dan onstaan de meeste problemen. De kosten van een accu vallen mee. Een gangbare accu is er al vanaf € 79,- Voor een diesel ligt de prijs rond € 99,-

Ruitensproeier vloeistof
U heeft de ruiten na een koude nacht schoongekrabt. Nu is het zaak om de voorruit mooi schoon te houden. Tijdens het rijden wordt de voorruit door de rijwind en de lage temperatuur blootgesteld aan een extreem lage temperatuur. Daarom is het verstandig om de ruitenspoeier vloeistof zo te verdunnen dat deze bestand is tot temperaturen van -24 graden.

Deken
Komt u dan toch met pech stil te staan dan is het verstandig één of twee dekens in uw auto te bewaren. Tijdens de winter zijn de wachttijden voor de hulpdiensten altijd een stuk langer. In een auto waar de motor niet meer van draait, daalt de temperatuur bijzonder snel. Daarom koelt u in ieder geval niet af dankzij een deken! 

 

Offerte aanvraag / meer informatie aanvraag

Wilt u dit product bestellen dan kunt u hieronder een offerte aanvraag plaatsten. Tevens is het ook mogelijk om een aanvraag voor meer informatie te plaatsten.

Naam *
Telefoon
Email *
Product
Koning Winter
Onderwerp *
Aantal stuks
Bericht
 

G.V.E. autobedrijf

Contactgegevens

Adres: Slijpkruikweg 23
  6712 DH EDE
Tel: 0318 - 618380
Mail: info@gveautobedrijf.nl